Oct 17, 2009

TaDBiR InVeNtOrI

salam semua..


ini adalah borang jawapan untuk soalan yang telah ditanda oleh kak linda aka miamanis....jadinya jawapan yang akak bagi tu cheqna kena tanda kat sini untuk cheqna tadbir setelah semua 160 soalan akak jawab..

skang tak leh tadbir lagi sebab akak tak jawab habis lagi..jadinya...tunggggguuuuuuu.. em..akak nak suh saya wat n3 khas untuk jelaskan hasil dari jawapan akak nanti ek?? ke nak suh cheqna jelaskan kat emel akak je..manalah tahu kot2 takut rahsia terbongkar n terbongkang lak nanti...hahahahaha..x delah...saya menghormati kehendak akak..kalu nak suh bagi kat emel..selamat membuka emel la..kalu nak suh publish..cheqna no hal..kecik tapak tangan..stadium yang runtuh jadi tadahan..wakakaka..

so..cepat sket habiskan jawab tu..heheheheugut ni..x pe..amik masa..tarik napas..jangan lepas2 hehehehehe..

oklah..nanti kalau akak dah siap just info me okiesh...

dan kepada yang lain yang berminat untuk terbunuh macam kak linda kata..silakan menjawab..

akak...info kat pengkomen akak tu..ni bukan tag tau..okiesh..thanks akak..

tadaaaa..

2 comments:

  1. cheqna...

    Akk dah siap buat.
    masukkan dlm email akk dulu okeh .
    tuan body kena baca and kaji perangai dia dulu ...

    heheee

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~