Oct 7, 2009

open OfFiCe

salam semua

cheqna baru je balik dari menghadiri open office....just makan laksa je..macam malas nak makan nasi..hehehe

ramai gak orang kat sini..meriahlah...
siap ada yang nyanyi lagi..ingatkan nak g nyanyi gok tapi menengokkan cuaca yang ala ala suam gitu tak jadi r dahlah cheqna g basuh kete..yela kereta dah macam ape ntah..tak macam kete yang dipakai oleh anak dara tau...dahlah kete kaler hitam.. macam baru masuk ladang je...hehehehe memang kotor giler..giler pun tak kotor cam tu..hahahaha


ni gambar dak2 opis..hehehehe..cheqna tukang snap gambo je..

dahlah..malas nak citer banyak2

nak wat keje sket

nanti jumpa lagi

tadaaaa

4 comments:

  1. laksa..

    sedap tu..

    laksa yg mi spageti tu laksa mana ehh?

    laksa johor kan..

    akak suka.. sodapp..

    ReplyDelete
  2. akak

    ntah la

    yang cheqna makan ni laksa kuah putih

    kuah merah pun ada tapi cheqna tak suka

    ReplyDelete
  3. Salam cheqna..

    Alahai... dlm banyak2 makanan, awak ambik laksa jek ?
    isk..isk..isk... lenkali bawak akk. sure semua makanan akan ku habiskan . wakakaka


    ngeh3.. nak jawab soklan nita . A'ah.. laksa johor . siap ada sambal belacan . heheee

    ReplyDelete
  4. kak Linda

    tak padan dengan body yang slim melim tu

    makannya ya ampun..

    ala..laksa yang cheqna makan ni ada gak sambal

    belacan

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~