Oct 20, 2009

KursUs HaRi FiRsT

salam semua.....

cheqna selamat sampai kat Hotel Quality Shah ALam tepat jam 7pm..bertolak kul 2pm dari Trg...langsung tak penat..sebabnya mulut tak berhenti bercakap..hahahahaha...pastu langsung tak tidur..bayangkan dari Trg sampai ke Shah Alam langsung tak tidur..sampaikan driver yang hensem itu.. shahlan..sila jangan bocorkan rahsia ini..hahahahaha..abang halim tu kata nilah kali pertama dia bawak pegawai yang langsung tak tido..tengok...pegawai yang baik kan.. mana biarkan driver dia drive tanpa ditemani mulutku yang becok ini..wakakaka.. yang beshnya shahlan ni dia bawak cd lagu2 nustang aka hindustan....kak ct tanya je ni lagu ape...shahlan ni siap leh bagitahu nyanyi masa mane..pakai baju ape..kat mana...pergh..memang saspek giler r.


ni kat receptionist Hotel Quality Shah Alam...
ok..abaikan...sesudah sampai kat sini..makan time..hahahahahaha...oklah makan kat sini..naik bilik em...not bad r..paling utama...cheqna bukak tv lu nak tgk ada tak channel ria..almaklumlah nak tgk Awan Dania...hahahahaha...suka r..coz ada channel ni..hehehehehe..so pas menyiapkan diri tengok awan dania n landing la...
hari ni pas bekpes...masuk dewan kayangan 5...dengar taklimat n sesi first diteruskan....okla lagipun kursus ni cheqna dah pernah pergi masa kat Langkawi dulu...tapi tak boring..sebab besh hehehehehe
tengahari naik bilik jap..yang sakit hatinya tetiba pintu bilik tak leh bukak..ada la dalam 5 minit cheqna ngan kak ct duk usha..pah terbalikkan kad tu la..goncang kan pintu la..semalam tak dela macam ni..apasal la plak kan...sekali cheqna dah hangin...cheqna dah masukkan kad..geram sangat buang kad tu..n tetiba dengan magiknya pintu terbuka....uiks...rupa2nya masukkan kad..kuarkan kad n bukaklah pintu...mengongla cheqna hahahahahaha

jangan terpedaya..ni jari jemari kak ct okiesh..jari jemari cheqna sah2 menggebu gebas..hahahaha
pas habis kelas ku 430pm..minum petang..naik bilik jap tukar selipar n kuar merendek kat Plaza Alam Sentral Shah Alam..warghhhh giler cheqna tengok handbag...aduhai duit..turunlah kau dari langit...ekekekekeke....sape nak ngorat cheqna cepat...time2 ginilah nak usha pun..wakakaka tak de maknanya...hahahahahaha..tapi serius memang nak beli handbag tu....sale lagi....huarghhhh

ni cheqna dah kat bilik..so nak landing2 dulu..merebahkan badan jap...agenda seterusnya akan bersambung esok...
so tadaaa....

6 comments:

  1. Salam,

    Waduh..kalu g kursus....yang bestnyer.....time makannyer..sure tepat dan cukup....
    Sarapan pagi
    Minum jam 10am
    Makan tengahari
    Minum petang
    Makan malam
    Supper....

    Memang kenyang dan menggemokkan......
    Cumanyer...penat duduk jer......

    ReplyDelete
  2. hindustan lagu dari citer ape tu??? KRina ni hindustan fan..hehehehe..sampaikan Shah Rukh Khan datang dulu sanggup beli tiket pegi...hahaha...


    waahh..kursus ke pergi merilekskan diri ni? siang pening kat minda dan malam rilekskan minda..betul ?...hehehe.. jgn layan KRina niy..

    ReplyDelete
  3. Na... Dah esok nih.. mana updatenya???

    Hahahaha...

    ReplyDelete
  4. chekdenoor..

    memang betul tanpa syak lagi

    hahahahaha

    yang beshnya cheqna suka makan rojak buah2an

    pergh..memang sedap sangat2

    dari pagi sampai ptg kelas.

    malamnya aktiviti merendek la...

    ReplyDelete
  5. kak rina

    huh...tak terlayan tau..sampai 5cd semuanya lagu hindustan..

    macam2 lagu ada...

    ooo akak die hard fan ek???ekekekeke

    bagus2

    ReplyDelete
  6. cik tc..

    ape maksud anda?

    boleh jelaskan dengan lebih lanjut???
    (soalan terbuka)

    wakakakaka

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~