Oct 12, 2009

KMJ????

Salam semua
cheqna kan hari ni agak busy ( pagi tadi la) dah tengahari cheqna mula memalaskan diri..hahaha em..dah2 nak balik ni..sembangla ngan adik yang kat pahang tu...tajuk ni last week cheqna sembang ngan kawan cheqna yang kat setiu...
em..apa makna KMJ????bacalah sampai habis...saje nak dera semua..hahahahaha ( gelak yang masih hengat dunia~ tak macam org tu) kutuk sket kak...kuangkuangkuang
KMJ ni sesuai untuk kami2 yang solo molo..alone..baru putus cinta..tidak sesuai untuk mummy2 ayah2...hehehe..tunang2 orang ye...
cheqna mengishtiharkan diri cheqna sebagai pengerusi..kawan cheqna kat Setiu Timbalan..Faz sebagai Setiausaha...untuk jawatan lain masih kosong..jadi sape2 yang berminat bolehla join..
em...saje2 je ni..mengisi kekosongan di hati..hehehehehe..sembang2 ngan geng2 poyo ginilah jadinya..setiap kali outstation memang KMJ akan ditubuhkan...apatah lagi kalau ada kursus yang lama2..jumpe lak geng2 yang sekepala..lagi happening...teringat lak masa Induksi sebulan kat KL dulu..wah..meriah tu..bukannya betul pun..saje nak menghappeningkan suasana..
bila da habis kursus habislah...tapi bila jumpa balik kat kursus lain..tubuh balik KMJ..memang besh r bila ingat balik..ni nak g kursus next week nak tubuhkan KMJ la ni...hahahaha
so jangan jeleh kepada yang tidak memenuhi syarat ye...
KMJ stand for Kelab Mencari Jodoh....saje je nak happy2...huahuahuahuahuahuahua
ada yang berminat???sila..sila...
wargh..kepoyoanku semakin jelas kelihatan ni..eleh macamla dulu2 tak poyo
Tadaaaa...

6 comments:

  1. haha!

    akak tak lehh laa masuk kelab ni..

    mmg ko rejekkk yerr dak :P

    ReplyDelete
  2. sis_nita

    of coz akak org pertama saya rejek

    tapi saya ada jawatan untuk akak..nak??

    penasihat KMJ..boleh gitu????

    ReplyDelete
  3. wakakaa...

    Kelab Mencari Jodoh !
    speed jangan tak speed okeh .

    Kelab nie akk tak nak join. Kalau kelab lumba kuda bolehlah !

    hahahaha ~ abaikan lawak poyo !!

    ReplyDelete
  4. erk...i jadik s/u ker???

    x dapat surat lantikan pun.....

    u kena hntr surat lantikan kt i, sign abg jib tau...br i blh menurut perintah...

    ReplyDelete
  5. sis Linda yang poyo

    memang akak tak leh join pun..

    akak kan dah tut....

    wakakaka

    kalu sis nita penasihat KMJ akak saya lantik as a penolong penasihat KMJ

    so silala berkompromi dengan sis nita ye..

    hahahahahaha

    ReplyDelete
  6. miss nurul yang cantik

    nanti i bagi surat k..

    sign obama lagi

    huahuahuahuahua

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~