Oct 7, 2009

CiKgu Oh CikGu




salam semua..


cheqna suka ni..hehehehe..tadikan...masa pukul..em pukul berkali kali hehehe..x delah masa jam kul 4pm kot..sembang ngan Cikgu Cheqna..cikgu kelas masa darjah 4 ( sila rujuk gambarajah di atas ) hehehehe..silalah cari cheqna ye..ahakz..
sembang ngan cikgu mat noor tu..wah..macam besh la plok..dah jadi macam geng..hehehe..dolu2 kecik hingusan lagi..skang dah besar..cantik..menarik ko memang da bomb..yiiihhhhaaa versi perasan sudah bermula..sila muntah2 ye..macam2 sembang ni..bagitahu cikgu ni ada kat sini cikgu tu ada kat situ..besh weh..
segala nostalgia zaman sekolah rendah bermain di kotak fikiranku ini..wah..versi koya mengoya sudah bermula..indahnya zaman2 itu..baru nak start koya tibe2 handphone ku berbunyi menandakan ada msj masuk..bila ku buka wah...
"assalamualaikum..cikgu noma ni..ingat lagi??cikgu mat noor bagi no phone ni..tetiba macam teringat kat awak..sihat??bolehlah cikgu panggil awak bagi ceramah kat sekolah cikgu nanti ye"
wah..sukanya nih...memang suka sangat..cheqna jawab..
" ingat jugak cikgu kat saya ye"
" maunya tak ingat..awak kan suka gelak"
hahahahaha...dah..bila sembang banyak la plak kisah2 suka..lucu dibuka..bila dah camni kan..terniat di hati untuk kumpulkan kawan2 sekolah rendah dulu n wat reunion bersama ngan cikgu2..mesti besh sangat..encik khairil..boleh tolong ke????
insyaallah akan cheqna usahakan untuk mengumpul kawan2 n adakan reunion..insyaallah..
sesungguhnya kenangan bersama tak mungkin terpadam
selagi bernyawa tetap diingatan
Tadaa..

6 comments:

  1. alahaiii..

    teringat laks dedulu..

    masa akak form 5 kan.. mmg rapat dgn satu cikgu lelaki ni.. cikgu BM akak..

    sampaikan dilanda gosip hangat berchenta..

    hahaha..

    tapi kan.. kalo cikgu encem.. semangat jerr nak belajar subjek dia..

    kan kan kan.. :P

    ReplyDelete
  2. sis nita..

    em..besh kan kenangan tu

    cheqna pun pernah dilanda gosip tau masa form

    6 huhuhuhu

    betul...kalau cikgu ensem subjek yang tak

    minat jadi minat..hahahaha

    ReplyDelete
  3. oooo... korang tak belajau ekh.
    main cintan cintun ngan cikgu .
    iskk... amalan yang sangat mulia.

    ahaks!

    ReplyDelete
  4. ermm btul2... sama jugak ngan lecturer.. subject yg lecturer hensem ajar mesti semangat nak belajar and semangat nak p jumpa lecturer...
    kan? kan? Hehehe...

    Na, reunion sek men tak nak buat ke???
    (",)

    ReplyDelete
  5. zan..

    bahagian menggatal ngan lec mung je aku dop

    sebab lec aku tua2 lake hahaha

    dengan keadaan sekarang wat reunion kelas kita

    jela kot

    boleh???

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~