Oct 1, 2009

BusY..sAkiT KePalA...HuJunG buLAn KaNNNN

salam semua
warghhh cheqna sakit kepala ni..banyak sangat keje..baru je pah siapkan claim untuk bulan September..bukan cheqna nak siapkan cepat sangat claim ni tapi terpaksa..kalau lambar wat nanti kena surat tunjuk sebab lak..haduh...
dah siap claim..masih ada smp..laporan tugasan..punch card..n hari ni ada pogram kat Gem Beach Resort lak..bermalamla ku disana ye..ada pogram ngan dak2 Rumah Tunas Harapan Darul Hilmi...moga2 besh..hehehehe
ni cheqna tengah jem coz wat laporan punch card...mende senang je..tapi mungkin sebab kepala yang sakit cheqna jadi malas hehehe..alasan sentiasa ada..
konon2 macam banyak nor kije...tapi memang pun



setel mende alah ni..kena wat yang lain plok..semuanya tak leh lewat..kena hanto sebelum 5hb every month..so apa lagi kejelah wei..

nanti nak jiwe2 lak hahahaha

tadaaa

2 comments:

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~