Oct 4, 2009

BenGanG..


salam semua


ni cheqna nak meluahkan rasa kepanasan hati nih...memang sakit hati yang amat r...kije b***h n kije mengong...ni la orang kata bodoh tak boleh diajar cerdik tak boleh tumpang...hadoiii..ape punya keje la korang ni..dah lah nak guna khidmat kite orang...tapi memperlakukan macam kami lak yang hegeh2 nak bagi khidmat kami..bukan khidmat yang memang keje hakiki kami ye..kami ni merujuk kepada Psycho Besut..Psycho Marang n Psycho Hulu ( cheqna la tu )..cheqna senang je...takkan pergi untuk event tu pada hari selasa ni..muktamad..
kisahnya begini...
cheqna n the gang telah dilantik menjadi MC untuk Majlis Tilawah N Nasyid pada hari selasa ni ( 6 Oktober 2009 )..cheqna n the gang tahu pun secara lisan..by the phone..langsung tak de hitam putih..so cheqna wat derk jela..
tadi pagi2 lagi Kak Zie ( Psycho marang ) call bagitahu pasal mende alah ni...dia n Shahlan ( Psycho Besut ) dilantik menjadi MC untuk jemput2 peserta ni..n cheqna plak dilantik sebagai MC penutup..kami x de maklumat langsung...kak zie n shahlan lak yang bersungguh..cheqna??? terus rilek n rilek...x berminat
sakni ( faham ke ) Kak zie call bagitahu kebengangan dia..cheqna yang dengo pun sakit hati..ada ke jawab macam tu....kak zie ni punyalah baik hati call la sape2 yang berkenaan untuk mengetahui lebih lanjut tentang perjalanan pogram tu..yelah nanti dia kena tahu gak peserta ni baca surah ape...tapi boleh lak orang yang berkenaan jawab lebih2 kurang je...sakit hati tul..macam kami lak yang hegeh nak jadi MC...hello...banyak lagi keje kami ye..
disebabkan mereka2 berkenaan melayan lebih kurang je..jadinya cheqna pun malas r nak hegeh2...sepatutnya telefon..wat surat..jumpa kami means wat satu perjumpaan la..jelaskan flow yang akan berlaku pada hari berkenaan...apatah lagi untuk cheqna coz YB akan datang pada majlis penutup tu..tapi kalau gini caranya sorry r...korang cari r MC lain nanti..muktamad..
macam hampeh je kan...kalau gini caranya..salah siapa kalau semuanya berterabur..patutkah cheqna disalahkan kalau cheqna tak hadir pada 6 Oktober ni???tak de surat...katakanlah OTW cheqna nak g Marang..ape2 jadi...cheqna tak de surat..sape nak bertanggungjawab???bukan cheqna mintak semua tu berlaku..mintak jauh...tapi kena berfikir ke hadapan okiesh..
warghhh...sakit hati tul la...memang nekad..cheqna malas nak layan...baik cheqna fikirkan pasal Kaunseling Komuniti Cheqna hujung bulan ni nanti..senang..
kita tengok camana esok...kalau tak de pape memang goodbye r..n cheqna rasa cheqna tak patut dipersalahkan ye..masuk mahkamah pun sah2 tak menang gak diorang kalu nak saman cheqna huahuahuahuahua..
Tadaaaa

4 comments:

  1. makkkk aiii..

    mmg sangat bengang nehh..

    salam dik..

    bebawak bersabar..

    ReplyDelete
  2. akak....
    sabo la ni
    tapi still sakit hati
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. miss nurul weh

    mc tu stand 4 mati cepat

    huhuhuhuhu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~