Sep 4, 2009

..U likE a StAr..

salam jumaat semua..
em...semalam cheqna ada sembang2 ngan seseorang..seseorang berkongsi pasal masalah poblem dia..untuk makluman seseorang itu bukanlah jantina yang berlawanan ngan cheqna okieshh.. hehehehe

em..bila dah seseorang sharing segalanya..cheqna pun meluahkan apa yang cheqna rasa..even cheqna lum kahwin tapi kadang2 cheqna rasa macam bolehla share sket2..melalui pembacaan..perkongsian dengan orang yang dah kahwin..

cheqna kan jenis kelolo ( faham ke tak ) something like poyos..giler2 r..so sambil2 bagi idea serta pandangan cheqna wat la lawak sket2 coz tak nak seseorang terus menangis..coz sepanjang seseorang cerita dia asyik nangis..bila cheqna wat lawak..seseorang tu kata "dik..u like a star"
huhuhu..like a star???

pada cheqna..setakat termampu cheqna tolong..walaupun bukan melalui perbuatan..cukuplah sekadar menceriakan kembali seseorang...hehehehe

apepun..cheqna doakan moga seseorang tabah menghadapi dugaan hidup ini..kena ingat semua orang ada masalah..bergantung pada kita camana nak handle masalah itu..sama ada nak membiarkan masalah yang menguasai kita ataupun kita yang menguasai masalah itu..

apapun yang terjadi..berjalanlah tanpa henti..

tadaaa....

No comments:

Post a Comment

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~