Sep 28, 2009

TanYa SkEt...


salam semua...


selamat bekerja bagi yang memulakan kerja hari ini...cheqna???esok baru masuk keje..hehhe..sila jeleh okiesh...


em..cheqna nak tanya sket ni..actually pada pertengahan Oktober cheqna kena kursus kat Shah ALam...yang sadisnya dalam ramai2 tu cheqna sorang je dari TRG..negeri lain semua ada geng..cheqna je terkontang kanting sorang2 huargh....


so nak tanyalah ni...ada sape2 tahu dimana letaknya hotel berikut :


Hotel Quality Shah Alam

Plaza Perangsang

Persiaran Perbandaran

40000 Shah Alam


kalau cheqna naik bas kena benti kat ne???stesen bas mana???huargh...nak suh driver hanto tak leh coz sorang je...dahla cheqna ni tak pandai naik turun bas ni...kalau ada teman tu lain r...tolong cheqna please...kot2 ada yang baik hati nak tolong p hantaq ke...hehehehe..


tolong ek..pertolongan anda amat dihargai..jasamu dikenang...1 malaysia...hahahaha


Tadaaaa

6 comments:

  1. angkat tgn!!! (org yg mula keje arini..hihi)

    ooo dok qualiti ek... best2... nk g jejalan pun sng. plg malas pun, turun je hotel tu blh pi syed bistro (kedai mamak...hua3)

    naik bas brenti kt s alam. then naik cab jela alg. nk bg direction...cek pun failed bab2 jalan ni (hihi). kalo naik komuter mcm bagus la...sbb kalo sesat patah balik je..huhu.

    org pun maybe ada meting kt s alam tgh bln 10 ni. biasa dok kt bluewave. syok sket. huhu.

    ReplyDelete
  2. o ek...
    nanti alang call faz jela
    takpun ajak je faz temankan alang

    ReplyDelete
  3. erk nk call org? apa kata alg call sedi jek..huhu. org pun bkn tau bab2 jalan ni. lepak situ salu jgk....tp org bwk la.. kalo pi sndri konpem x lepas..hihi.

    tapi kalau smpai mlm, hati2 la naik cab ye. so pesan org...bia smpai awl. bia redah jem. dari redah bahaya kan!

    nak ajak org teman..blh3..hihi (i suka bab2 jalan ni... ^_^)

    ReplyDelete
  4. ooo nak gi shah alam ..
    naik bas pastu naik teksi , pastu claim !
    muahhaaa..

    ReplyDelete
  5. akak linda..
    amboi...
    nah terimalah dari adikmu ini
    dush..dush..wacccaa...

    ReplyDelete
  6. faz...
    tula
    alang ingat naik bas pagi kot
    sampai petang
    tapi tak tahulah camana
    oo
    sedi ada sana kan..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~