Sep 1, 2009

SuKa SeSAnGAT

Tadi..( 31 Ogos 2009 ) cheqna berbuka puasa bersama2 teman seangkatan kat Kuala Ibai..saje je hari tu kuarkan idea setelah diutarakan oleh wani ( setiu ) tak sangka plak dapat sambutan..yang hadir bersama adalah Cheqna ( HT ) Kak Oya & Abang Aidil Serta Nazeem, Nuha, Zafreen ( KT )Kak Iza & Abang Im ( STBP Marang )Wani ( Setiu )Kak Zie ( Marang ) n Shahlan ( Besut )..suka sangat2 bila berbuka poser ramai2..
bila dah jumpa macam2 cerita kuar tapi tak ngumpat okies..kang kurus plop pahala pose hehehe..kami ni bila dah jumpa macam tak pernah jumpa..ada je cite nak diutarakan..
bila semua dah sampai tunggu je kat tempat spesel kami tu..tunggu azan n apalagi makan time..seronok melihat karenah anak2 Kak Oya..selalunya Nuha yang hyper tapi malam ni nape Nazeem lak yang aktif Nuha cam malu2 giler..hehehehe
sesudah makan..Shahlan dah tersandar kat dinding kekenyangan..kami teruskan agenda dengan memotong kek sempena sambutan hari lahir anak kedua kak oya iaitu Nuha..anak merdeka Nuha ni..
em..sedap kek dia..tapi Cheqna kan..bukannya makan kek2 ni..cukup jamah untuk amik rasa je..tapi beh kek dia..ada eskrem kat dalam kek tu..Nazeem dibantainya nyanyi hepi besday kuat2..habis orang sekeliling memandang ke arah kami yang cute mute ni..ahakz..sila sakit hati ye..
so..bila dah makan kek sket..kami pun dah lambat coz Maghrib belum ditunaikan lagi..
maka beransurlah kami..
apepun memang best bila menghadiri aktiviti cam ni..moga ikatan antara kita akan berkekalan selamanya..
pada yang lain juga..Cheqna mengalu2kan hubungan persahabatan antara kita..
Insyaallah..

Tadaaa

No comments:

Post a Comment

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~