Sep 12, 2009

StudY BloG

salam semua
cheqna bangun sahur kul 4.30am hari ni...dah siap sahur area kul 5am..x tahu nak wat pe..nak solat lum masuk waktu lagi..jadinya cheqna pun bukakla laptop ni..em nak wat pe ek..nak menulis cam x de mood lagi..hehehe
tada...tibe2 rasa macam nak study..amboi rajinnya cheqna nak study..aha study blog kak linda aka akak manis kita tu...cheqna baca semuanya dari zaman muda2 akak dulu..hehehehe..beti jap sebab nak solat subuh..ngaji sket...siap ngaji nak tido balik tapi tak ngantuk..so cheqna sambung study cheqna tu...baca punye baca..ade yang cheqna gelak sorang2..senyum sorang2..macam2 memek muka ada..bukan hanya memek muka je..sekali ngan aksi lain pun ada..puas telentang..meniarap lak..duduk..berdirila..macam2 gaya ada..yelah punya banyak entry akakku itu..maunya tak penat..hehehehe
ni kul 840am..dah habis study..pasni nak menelaah blog sis nita lak..hehehe
tak tahula apa gaya yang akan kuar hehehehe
apepun..suka duka kehidupan yang telah dicatatkan menjadikan kita tersenyum sendirian bila mengenangnya kembali kan...indahnya kenangan itu..
tadaaa...

4 comments:

  1. hehehe!

    hai dik.. woooo.. bagus2 camni..

    dah dah.. pi blog akak yerr dik :)

    ReplyDelete
  2. hai kak..
    ni masih lagi tengah khusyuk menelaah blog akak
    doakan kejayaan adikmu ini
    hahahahaha

    ReplyDelete
  3. ala..terharunya rasa dihati..

    tq sbb meluangkan masa baca cerita merapu ahkak. yang mana baik, awak ambik..yang mana tak baik or menggong sikit tuhh, awak lupakan saja tau.

    Insyallah.., kalau akak dah pindah Terengganu kita jumpa okeh . Pastu belanja akak Keropok Lekor tau ..

    ReplyDelete
  4. kak..kalu kak pindah ganu kak akan duduk daerah mana ek??
    wah..best ni kalu dapat jumpa akak ni..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~