Sep 24, 2009

OpeN hOuSe


salam semua..



wargh...penat seh..tapi happy sangat2..raya ke4..cheqna wat open house..tak rancang pun..secara tiba2 je..datang idea wat jelah..



antara menu yang ada..nasi minyak..daging masak kerutuk ( betul ke eja camni ??) ayam masak merah..acar nenas..sambal lada..nasi himpit..bihun goreng..ketupat daun palas..tapai..kek coklat..kek badam..puding buah2an..air sanquick....



ramai kawan2 datang..pendek kata..panjang tak kata ye...hehehe..memang tak putus2 la tetamu datang bermula kul 10am...memang besh..



lagi best bila semua adik beradik cheqna ada..abang2..kakak2..adik2..anak2 buah yang sepuluh orang tu..riuh rumah...memang suka sangat2..walaupun penat tapi hati tetap gembira



yang paling menyentuh hati dan perasaan..ada 4 orang tetamu yang sangat spesel datang umah..alahai terharunya..terharu sangat2..terima kasih sebab sudi datang walaupun sidia tak datang...huarghhhh...



bila berkumpul ramai2 ni..memang banyak sangat yang kami bualkan..dah tak peduli dah dengan anak2 buah yang bising bagai tu..hehehe



antara topik hangat yang diperbualkan adalah..."bila mok teh ( cheqna la tu ) nak kahwin???" wakakaka..abang2 n kakak2 cheqna dah bermurah hati untuk menaja segalanya..kebetulan masa semua abang2 n kakak ada tetamu istimewa sampai..so apa lagi dibantainya cheqna cukup2..poyo tul abang2 n kakak2 cheqna ni..tapi besh...riuh rendah kami adik beradik



malamnya tetamu yang agak istimewa sampai..dah agak dah..mesti dia akan sampai gak..kalau tak perang dunia ketiga akan meletusla..hahahahaaha..mana taknya time dia nak akad nikah dulu cheqna nila yang dipaksanya hadir gak..jadinya kalau dia tak hadir open house cheqna ni memang saje nak cari gaduh la tu..hahahaha



em...apepun memang best la..best sangat2..ni tengah cari idea nak wat pe plak untuk berkumpul ramai2 ngan adik beradik ni..ape lagi..kahwin le..hehehehe



insyaallah ada jodoh pasti cheqna akan kahwin..paling lambat tahun depan..doakan cheqna ye..



ni cheqna nak g ngemas2 sket..sisa2 semalam la..



nanti jumpa lagi



tadaaa...

No comments:

Post a Comment

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~