Sep 10, 2009

meEtInG..

salam semua
cheqna kan hari ni..meeting..so tak masuk opis..
meeting ngan rakan2 sejawatan cheqna..
membincangkan mengenai aktiviti yang telah dilaksanakan dan bakal dilaksanakan
just sorang je tak datang..no komen..
suka r bila jumpa ramai2..n rasanya kami semua ni satu kepala..
suka tengok adik cheqna yang kat Besut tu,,asyik gelak je..nok2 kalu kite bincang or borak2 yang menggelikan hati..yang tak menggelikan hati pun dia gelak...hahahaha..
cheqna penat r..
on the way nak balik mak call mintak belikan jagung ( jangan jeles kak linda ) nak wat puding ye bukan nak wat air hehehehe
so petang ni desertnya adalah puding jagung..
so tadaaa

1 comment:

  1. wah bestnya...nnt upload la gmbr.
    blh terliuq sket...hehe....

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~