Sep 25, 2009

MaSiH DaLaM MoOd RaYa


salam semua



hari ni dah raya ke6...tapi masih terasa suasana raya tu..semalam pun masih ada tamu yang datang umah..penat open house lum hilang..tapi seronok..yelah bukannya sokmo2..hehehehe kalau bukan kerana raya..bukan kerana open house bila lak boleh berkumpul ramai2 cam gini kan???


masih ramai rakan blogger yang bercuti kot..sampai tak berupdate lagi blog masing2..wah..semangat tul beraya ni...


cheqna masuk keje hari selasa ni..hehehehe..behnya bercuti lama2 ni..jangan jeleh ye..ni nak mengemas2 umah..basuh kain baju..n simpan la ape2 yang patut...


apepun raya tahun ni memang besh...adik beradik..sepupu sepapat..mak2 sedara..memang besh sangat2..bila lagi nak berkumpul ramai2 ye..tunggu mokteh nikoh la..hehehehe


oklah..nanti cheqna nak update cite baru ye..cite sedih ni..huargh...karang2 la..


so jumpa lagi


tadaaaa..

2 comments:

  1. 'kalau bukan kerana raya..bukan kerana open house bila lak boleh berkumpul ramai2 cam gini kan???'

    hihi...org tau bila alg..6 bulan lagi kan.. kih3 (^_^)"

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~