Sep 3, 2009

KeS CAbUL

salam semua..
hari ni cheqna sedang asyik membuai rasa..chewah.. tak de maknanya..tengah syok2 wat kije..tiba2 dak opis cheqna masuk bilik kabo ada kes cabul n ibu pejabat nak laporannya..so cheqna bersama lagi 2 orang dak opis g la ke umah klien ni..kalau ada yang terrajin baca paper kes dak ni masuk paper 2 hari lepas kot n hari ni masuk NST..
setiba di persimpangan..hehehe bukanlah setibanya kami kat umah klien ni kami disambut oleh neneknya dan atuknya..

mangsa yang kena cabul ni umur 15tahun..yang sadisnya dicabul oleh bapak sedaranya yang berusia 42 tahun..adoila..

cheqna tak dapat jumpa mangsa coz mengikut kata neneknya mangsa g sekolah so oklah kalu macam tu..means..dia tak trauma..tak mengurungkan diri..tak fobia..tapi cheqna kena gak jumpa dia..cheqna dah set temujanji nak g jumpa dia on this coming tuesday..nak tengok perkembangan dia camana..

harap2 dia ok..em..skang ni..ahli keluarga pun sanggup wat perkara keji kan..dah banyak cheqna terima kes sebegini..yang anak2 dara n kapel masing2 terlanjur ramai mana..walaupun suka sama suka tapi bila jadi kes polis tetap kena coz under age..

huish..mintak jauhlah semua tu..didiklah anak masing2 dengan elok..didikan keluarga paling penting..yang banyak cheqna terima kes..kebanyakannya berpunca dari kuarga yang berpecah belah..mak ayah bercerai..ayah kaki pukul..macam2 la..
ape pun cheqna doakan yang terbaik buat kita semua..

hari ni khamis so kat sini kul 3pm dah boleh balik..
jadi jangan jeleh kepada sape2 yang masih bekerja ye
kije elok2..
jangan monteng heehhe

tadaaa..

2 comments:

  1. dok godek3 intenet...tejumpa pulak blog alang..hihi... hmm syok gak alang dok share pengalaman mcm tu. sbb org nye kes kt sini same jek. biasala idup dgn student kan.

    alang kenal ke x org ni ntah la...huhu (T_T)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~