Sep 26, 2009

JamMeD..AcCiDeNT..


salam semua..


petang jumaat..dalam kul 3pm..cheqna ngan mak n adik bongsu sekali lagi ke kelantan..coz adik nak balik perlis ahad ni..tumpang kawan dia yang kat kelantan tu..so kami g hantola dia..almaklumlah..cheqna kan akak yang baik..uhuk..uhuk..


sepanjang perjalanan cheqna dihidangkan dengan pelbagai jenis accident..nauzubillah..memang dahsyat2 r..sampai remuk2..memang menakutkan r..tak leh nak snap gambo coz kenaling kan.. lagipun cheqna yang drive huhuhuhu


memang sepanjang musim perayaan ni cheqna menjadi pemandu yang berhemah r..paling laju pun 100km sejam..takut r nak laju2 n menggila bawak kete..sepanjang pemerhatian..wah..pemerhatian tu..cheqna tengok sikap pemandu sebenarnya yang jadi punca accident kemalangan ni..dah tau ada kete dari arah bertentangan datang yang kita tu g memotong lagi watpe..memang saje cari nahas r..sabar la sket...semua orang nak sampai kampung....apa salahnya bersabar..cheqna pun tak suka gak bawak kete slow2..sepat ngantuk..tapi pilihan di tangan kita..


ape pun...cheqna doakan semoga semuanya selamat


jumpa lagi


tadaaa

2 comments:

  1. yerlaaa..

    gerun bila dengar kat berita..

    makin hari makin ramai yg terkorban dalam nahas jalanraya..

    ReplyDelete
  2. tu la kak..
    tengok secara live memang menakutkan dan mengerikan..
    nauzubillah..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~