Sep 16, 2009

Cabul AgaiN????

salam semua..
cheqna penat sangat hari ni..pagi tadi g setelkan kes cabul...kes cabul yang melibatkan kanak2 berusia 6 tahun..pra sekolah..dan yang mencabulnya adalah AYAH KANDUNGNYA okiesh..diulangi AYAH KANDUNG..Bukannya ayah tiri or yang sewaktu dengannya
g sekolah..cheqna jumpa sendiri ngan mangsa..cute budaknya..tapi kesian..jadi mangsa kerakusan ayah sendiri..nak menitis air mata bila dengar cite dari mangsa..sebelum tu cheqna dengar dulu citer dari cikgu yang tahu kes ni ( coz cikgu yang inform kiteorang )..n mangsa tak memutarbelitkan cerita..maksud cheqna..apa yang diceritakan oleh mangsa kepada cheqna same je dengan apa yang diceritakan mangsa kepada cikgunya..cuma ada beberapa rahsia lagi lah yang dapat cheqna korek dari mangsa..almaklumlah..cheqna menggunakan teknik2 khas yang menjadi kemahiran cheqna...
so..bila dah siap jumpa mangsa..cheqna jumpa lak ngan cikgunya..unfortunately cheqna tak dapat buat apa2 tindakan coz kes ni bukan kes polis..pihak cheqna tak leh amik mangsa sesenangnya untuk diletakkan di rumah perlindungan..jadi cheqna bincanglah dengan PPD punya bos..
yang bestnya..cheqna nak g jumpa mak mangsa tanpa ayah mangsa ada disisi coz ayah mangsa ni garang..n cheqna nak dengar apa masalah sebenar kuarga ni..sampai kat umah dia nampak kereta ayah dia ada..so cheqna tak g r umah dia..otw balik..cikgu telefon bagitahu ayah dia dah datang sekolah serang sekolah kata sekolah wat fitnah kat dia..hello bukti dah ada depan mata... so cheqna bincang ngan pegawai akhlak..n kami terus g balai polis..jumpa ngan inspektor bahagian seksual..tapi Inspektor ni plak takde...
so pendekatan yang kami amik..pegawai akhlak call ayah dia n bagitahu kalau berterusan..kami akan wat report polis n anak dia kami akan amik untuk ditempatkan di rumah perlindungan kanak2..
kata ayahnya..dia menunjukkan kasih sayang pada anak dengan cara begitu..langsung tiada nafsu apabila dia melakukannya terhadap anaknya..lakukan apa???hah amik ko..love bite sebesar alam kat leher anak dia tu...tu tanda sayang???nonsense..nape anak lelaki dia tak peluk cium cam gitu???n lebih teruk kemaluan mangsa turut dicabuli...ayah ape la cam ni kan???
skang ni bukan dengan orang luar je kita perlu beware...dengan orang yang paling hampir ngan kita lagilah kena berhati2...
apepun..jagalah diri..kuarga dan orang tersayang..
Tadaaaa

6 comments:

  1. iskk.. rasa nak maki hamun jek si bapak jahanam tuh .

    Budak takkan tipu apa yg berlaku pada dirinya . Malang dan kasihan sungguh nasib kanak2 tuhkan .

    Sbg ibu, kena alert pada apa yang berlaku disekelilingnya . Hatta abang or bapak sendiri .

    Moga Allah memberi perlindungan pada dirinya .

    ReplyDelete
  2. kak..
    akak yang baca pun dah emo kan??
    cheqna yang berdepan ngan keadaan ni lagilah..
    ikutkan hati mau mati bapak tu tapi kena rileks n cool..
    kita ada undang2..
    skang cheqna tgh usahakan agar mangsa tak diperlakukan sedemikian lagi
    sama2 doakan..
    insyaallah

    ReplyDelete
  3. MasyaAllah...apa nk jadi la dunia ni skrg.
    Dah x tau halal haram.

    Tanda2 akhir nak zaman ke??? Takutnya....

    ReplyDelete
  4. mungkin gak kot faz oi..

    same2 lah berdoa moga semuanya selamat ye

    ReplyDelete
  5. huaaaaa silap ayat...
    ada ke..'Tanda2 akhir nak zaman ke?'

    'Tanda2 nak akhir zaman'...baru la btol.

    Hihihi...pyh naip time jari pun berpose ni...
    Asik tersilap type jek..
    Uhuhuhu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~