Sep 2, 2009

Bila KebiZiaN MeLaNdA

sAlAm SeMuA
Hari ni cheqna baru masuk opis setelah bercuti Isnin dan Selasa..mak aih..bila masuk opis rupanya banyak mende yang cheqna lum setel..maklumlah awal bulan banyakla yang kena setel..dengan laporan tugasannya, statistiknya, claimnya ( yang ni penting ) hehehe..so dengan kerajinan dalam kemalasan..cheqna berkobar2 membuat semua keje2 tu..hehehe..sambil 2duk fikir pahni nak baca blog orang tu..orang ni..hehehe..sempat lagi tu..
maka petangnya sebelum cheqna solat..siaplah tugasan itu..paksarela buat ni..huhuhu..ingatkan kul 3pm dah leh baca blog orang lain..upenya tidak..huhuhu..tetiba je..dapat kes budak sini tapi melakukan kesalahan kat Kuantan..kesalahan lain tapi pertuduhan lain..dengan ic budak tu lagi salah..maka cheqna selaku pekerja yang berdedikasi bukannya mamikasi..jangan gelak kalau tak kelakar ok..cuba la cek ngan fail yang cheqna ada sebab ingat2 lupa la plak cheqna pernah handle kes dakni..ada kes dakni...tapi tak dapat contact kakak dia..esok2 jelah..hehehehe
akhirnya sempat baca sikit je blog orang lain...sebabnya dah kul 430pm..cheqna nak g bazar ramadhan jap..pahtu nak g cari jagung lam tin nak wat air jagung..jangan jeleh kak linda hehehehe..
oklah..kita jumpa di lain entri..
taaddaaa..

2 comments:

  1. yea.. tak jeles pung. buatlah bebanyak 10 tin pun takper.. wakakaka

    cheqna, klinda tak abis gelak lagi baca n3 pasal surat mamat tuh . nak minta izin, klinda publish dlm n3 akk. boleh ?

    ReplyDelete
  2. hehehehe..lum habis gelak ke akak???hehehe
    amikla kak..cheqna ok je..
    no hal la..
    tapi komisennya kita bagi okeh??
    hahahaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~