Sep 9, 2009

BiLa HaTI MuLa ReTaK


Salam semua..


Entah kenapa malam ni Cheqna rasa sayu sangat...sayu sesayu sayunya..mengingatkan seseorang menjadikan cheqna rasa..entahlah...selagi lagi diingatkan seseorang bukan berlawanan jantina ngan cheqna ok..


cheqna tak tahu kenapa cheqna boleh berperasaan sebegini..mungkin cheqna telah melakukan kesilapan..atau mungkin ada perbuatannya telah melukakan hati cheqna..cheqna bukanlah seorang pendendam tapi sekali cheqna terluka selamanya cheqna terasa..


dulu..cheqna pernah terluka..terguris hati dengan dia..tapi cheqna still berlagak macam biasa walaupun pada mulanya sukar untuk cheqna terima..tapi mengingatkan kembali keindahan bersama sewaktu alam persekolahan menjadikan cheqna mudah melupakan yang terjadi dan menjalinkan hubungan seperti biasa..


cheqna akui dulu sewaktu di alam persekolahan..cheqna menganggap dia as a SAHABAT tapi mungkin cara cheqna tak kena..mungkin dia rasa cheqna tak hargai dia..cuma satu je..cheqna memang sayang dia..


entahlah..banyak benda yang berlaku..mungkin cheqna bukan kawan..teman..mahupun sahabat yang layak mendampingi dia..


apepun yang berlaku..cheqna tetap mendoakan dia bahagia meniti hari2 depan dia bersama orang2 sekeliling serta kehidupan baru yang bakal dibinanya..biarpun cheqna tidak lagi disampingnya..mendengar luahan hatinya..doa cheqna tetap mengiringi dia dari dulu..kini dan insyaallah untuk selamanya..


bila hati mula retak...


No comments:

Post a Comment

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~