Sep 29, 2009

AktIvIti Pagi TaDi

salam semua
ni nak citer aktiviti cheqna pagi tadi..masuk opis setelah lama bercuti...sampai opis ya allah banyaknya keje..almaklumlah hujung bulan kan..dengan fail yang belum berupdate lagi..mak oi malasnya..memang malas sangat..tapi paksa diri wat jugak..
sebelum tu kuar bekpes dulu ngan mariam..dikwani n wahab..g makan nasi lemak feveret cheqna..mak aih...beshnya dapat menikmati nasi lemak itu..lupa nak snap gambo coz beh sangat dekpung..hehehe..dang makan dok ingat dunia...hehehehe
balik opis dengan kemalasan melanda cheqna memaksarelakan diri..merajinkan diri membuka fail dan mengupdatekan apa2 yang patut...sempat wat 2 fail...malasnya ya allah..jadi untuk merehatkan minda dari meneliti masalah orang ni..cheqna pun melakukan aktiviti gelenya..aktiviti apa???aktiviti ni kalau sorang2 tak jadi kena berpasangan gak..nak tahu cheqna melakukan aktiviti ngan sape??nah..sila tengok gambar dibawah...

cheqna berYM ngan adik cheqna yang kat Pahang tu..jangan marah dik..hehehe..banyak gak yang kami sembangkan...hehehehe hilanglah penat seketika..ape???ingat cheqna wat aktiviti ape tadi???sila jangan fikir bukan2 okiesh..

penat sembang ngan adik..cheqna kuar nak g jumpa MR. TAN aka tandasla..belum sempat sampai ke destinasi..CC panggil bagitahu surat cheqna bertambung2..antara yang cheqna dapat ialah kad jemputan kahwin...what???kahwin???huarghhh..jelehnya huhuhuhu..kawan cheqna masa form 6 nak kahwin 10.10 ni..kebetulan..kawan yang cheqna maksudkan ini ialah kawan yang perkenalkan MW kepada cheqna...insyaallah cheqna akan sampai ke majlis dia...amik berkat huhuhuhu

sila teleng2kan kepala ye huhuhuhu lupa nak rotate..ni kad kahwin Azita n her future husband azhar..azita azhar..farina ngan sape ek???ehem ehem..faizal ke???fahrin ke??sebab nak samakan nama depan..ahakz..sila muntah2 ye..x de maknanya..wait n see ok =)
cakap bab kahwin ni kan ada plak hati yang terluka...hati sape??hati cheqna lah..hehehe
em x de pape lah..cheqna nak break lu..nanti cheqna apdet cite petang sebelum balik keje..patutnya balik kul 5 pm tapi disebabkan ada halangan terpaksa balik lambat..nyampah
tunggu okiesh
tadaaa





6 comments:

  1. hari senin aderlaaa hari petama merasa nasik lemak spesel yg dah lama tak disantap..

    selalu akak kirim kat kawan akak tu..

    mmg sedap..

    nasik lemak rendang ayam..

    huhu!

    ReplyDelete
  2. akak..
    nipun cheqna tgh makan nasi lemak ni
    huhuhu bila nak kecik macam ni
    ehehe
    tapi memang besh..

    ReplyDelete
  3. wahh.. glamernya adik ituuu..

    makang .. makang.. silakan makang nasi lemak .
    silalah tambah lagi . ahaks!

    ReplyDelete
  4. bagus kak
    sila belajar cakap bahasa trg okiesh...

    ReplyDelete
  5. waaaaaaa....kenapa ada wajahku????
    hua3...lawak king btol la alg ni.
    blh pulak dia snap time kebengongan & kesewelan tu ek. keh3

    ReplyDelete
  6. hahahaha
    la..gambo faz ke???
    hehehehehe
    skang ni apa saje yang dilakukan kamera tetap setia disisi
    tapi masuk toilet tak r
    kan kes lain plak jadinya

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~