Aug 30, 2009

TeTiBa JeK

Salam untuk semua..

em..camana nak mulakan ek..actually cheqna ni tak tahu sangat pasal blog2 ni yang cheqna tahu just blog kat FS je hehehehe..tapi bila terjumpa balik adik cheqna ( junior sekolah ) kat FS dia lah yang suh cheqna jadi pemblogger ni..hehehe katanya dia rindukan penulisan aka karya cheqna..poyos je hehehe

dah lama dah dia duk suh cheqna jadi blogger ni..tapi cheqna sibuk n cam malas nak petek2 komputer ni..tapi hari ni tetiba je..entah kuasa apa yang merasuk cheqna jadi rajin la plak nak petek2 komputer ni..melayan blog amyza aznan n eizlan yusof..tiba2 macam tertarik hati untuk berblog2 ni..so inilah hasilnya..

em cheqna ni tak pandai sangat nak berblog2 ni..harap2 ada lah yang bagi tunjuk ajar nanti hehehe

apapun cheqna yakin hari demi hari cheqna mesti pandai kan kan kan??hehehe..apepun tunggu jelah cerita2 menarik dari cheqna nanti ye..

tadaaa..

No comments:

Post a Comment

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~